לשדרג את עצמנו לקראת עולם העבודה החדש... ולספר על זה!

אור פלח

השינויים הטכנולוגים מגדילים משמעותית את הפער בין המיומנויות שאנו מביאים אתנו, לבין המיומנויות שידרשו בקרוב בשוק העבודה: כבר היום אנחנו נדרשים לפתח כישורים דיגיטלים חכמים, לפתח יכולת למידה עצמאית, בקרוב נצטרך לדעת לעבוד בשיתוף פעולה עם מכונות ואלגוריתמים… כישורים שאנחנו לא מרגישים צורך קריטי לפתח כיום.

איך מאמצים גישה של שינויים שתאפשר לנו לפתח את אותם כישורים, ואיך דואגים שכולם ידעו על הכישורים שלנו?

לתוכנית כנס TALK - ימי ההרצאות

אור פלח

מנכ"ל, BeRelevant

אור עוסקת בחדשנות טכנולוגית – חוקרת, כותבת ומרצה על פיתוחים טכנולוגיים והשפעתם על כל תחומי החיים שלנו.

היא מייסדת BeRelevant, מיזם שמטרתו לעזור לשכירים לפתח מיומנויות וכישורים הכרחיים שיעזרו להצליח בעולם העבודה החדש.

 

לאור מעל 20 שנות ניסיון עבודה בהייטק, כיועצת טכנולוגית, מנהלת פרויקטים ומובילה שינויים. היא בעלת תואר ראשון (BED) בהוראת טכנולוגיות מידע ותואר שני (MBA) במנהל עסקים בהתמחות יעוץ ארגוני. אור בוגרת קורס למנהלי חדשנות דרך המכון הישראל לחדשנות ובוגרת קורס חדשנות טכנולוגית בתחום החינוך בניו מדיה.

 

הרשמו לעדכונים

הרשמו כאן כדי לקבל מאיתנו עדכונים על האירועים הבאים שלנו ותכנים מעניינים שאנחנו מפרסמים מדי פעם.

נשמח לקבל ממך כתובת דוא"ל תקינה

לעולם לא נעביר את הפרטים שלך לאחרים

loader עוד רגע...

תודה על ההרשמה

בהמשך נשלח לך עדכונים מעניינים והפתעות אחרות. שיהיה לך יום נפלא!
Now You're Talking

קהילת Now You're Talking נולדה על מנת לסייע לכולנו לשפר את יכולות העברת המסרים שלנו בכל הערוצים. חברי הקהילה משתפים בידע שלהם, מייעצים ומתייעצים, משתפים ברעיונות ונהנים מהרצאות חינמיות, סרטוני הדרכה ואפילו טמפלייטים חינמיים. את הקמת הקהילה יזמה שירלי ארמלנד חן, שיזמה גם את TALK (הכנס הזה).

לקהילת Now You're Talking